• Banner

• ANPC te respecta

• Solutionare online a litigiilor

Interfață Declanșator Linia Half Duplex RS422 32Mbps | Electronic-mag.ro | Componente Electronice
  • Interfață Declanșator Linia Half Duplex RS422 32Mbps | Electronic-mag.ro | Componente Electronice

Interfață Declanșator Linia Half Duplex RS422 32Mbps

AM26LV31EIDR
IC: interfaţă; declanșator linie; half duplex,RS422; 32000kbps
14,37 lei
11,88 lei Fara TVA
Cantitate

Politica de securitate

Politica de livrare

Politica de returnare

Termeni si conditii

Informatii GDPR

Descriere
IC: interfață declanșator linie half duplex, RS422 32000kbps de la TEXAS INSTRUMENTS este un circuit integrat de înaltă performanță, perfect adaptat nevoilor tale. Cu o viteză de transmisie a datelor de 32Mbps și o tensiune de alimentare cuprinsă între 3 și 3,6V DC, acesta este ideal pentru aplicațiile tale sensibile la viteze mari și consum redus de energie.

Cu o carcasă SOIC16 și temperaturi de lucru între -40 și 85°C, acest circuit integrat este potrivit pentru o gamă largă de medii și condiții de funcționare. Interfața RS422 și modul half duplex fac din acest produs o alegere excelentă pentru aplicațiile tale de comunicație și control, oferind o protecție ESD și asigurând o transmisie sigură a datelor.

Cu patru emițătoare și caracteristici de circuite integrate diferentiale, de mare viteză, cu tensiune redusă și protecție ESD, acest circuit integrat este proiectat pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale aplicațiilor tale. Fie că este vorba de sisteme de control industrial, comunicații sau alte aplicații sensibile la date, IC: interfață declanșator linie half duplex, RS422 32000kbps de la TEXAS INSTRUMENTS este soluția perfectă pentru nevoile tale de electronică.
Detalii
AM26LV31EIDR

Fisa tehnica

Producător
TEXAS INSTRUMENTS
Temperatura de lucru
-40...85°C
Tensiune alimentare
3...3,6V DC
Interfaţă
RS422
half duplex
Montare
SMD
Carcasă
SOIC16
Viteză transmisie date
32Mbps
Tip circuit integrat
interfaţă
Număr receptoare
0
Număr emiţătoare
4
Subtip circuit integrat
declanșator linie
Caracteristici circuite integrate
ESD-protected
differential
high speed
low voltage

Coduri specifice

cod EAN13
5946095869298
Cod MPN
AM26LV31EIDR
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie: