• Banner

• ANPC te respecta

• Solutionare online a litigiilor

Interfață Receptor de Linie Half Duplex RS422/RS423 | Electronic-mag.ro | Componente Electronice
  • Interfață Receptor de Linie Half Duplex RS422/RS423 | Electronic-mag.ro | Componente Electronice

Interfață Receptor de Linie Half Duplex RS422/RS423

AM26LS32AIDR
IC: interfaţă; receptor de linie; half duplex,RS422 / RS423
12,50 lei
10,33 lei Fara TVA
Cantitate

Politica de securitate

Politica de livrare

Politica de returnare

Termeni si conditii

Informatii GDPR

Descriere
IC: interfaţă receptor de linie half duplex, RS422 / RS423 de la TEXAS INSTRUMENTS este un produs de înaltă calitate, perfect pentru aplicațiile care necesită o transmisie rapidă și fiabilă a datelor. Acest dispozitiv vine cu o serie de caracteristici remarcabile, inclusiv producătorul de încredere TEXAS INSTRUMENTS și un subtip de ambalaj convenabil în formă de rolă sau bandă. Cu o temperatură de lucru extinsă de la -40 la 85°C, acest IC poate funcționa în diverse medii și condiții de lucru.

Montarea SMD face instalarea ușoară și eficientă, iar carcasa SOIC16 oferă protecție și durabilitate sporită. Cu o viteză de transmisie a datelor de 10Mbps, acest IC asigură o comunicare rapidă și fără erori. Tensiunea de alimentare cuprinsă între 4,75 și 5,25V DC asigură o funcționare stabilă și constantă.

Interfața half duplex și RS422 / RS423 oferă versatilitate și compatibilitate extinsă, făcând acest IC potrivit pentru o varietate de aplicații. Cu 4 receptoare și 0 emițătoare, acest circuit integrat este ideal pentru comunicarea diferențială. În concluzie, IC: interfaţă receptor de linie half duplex, RS422 / RS423 de la TEXAS INSTRUMENTS este alegerea perfectă pentru proiectele electronice care necesită performanță și fiabilitate superioare.
Detalii
AM26LS32AIDR

Fisa tehnica

Producător
TEXAS INSTRUMENTS
Temperatura de lucru
-40...85°C
Subtip ambalaj
bandă
rolă
Tensiune alimentare
4,75...5,25V DC
Interfaţă
RS422 / RS423
half duplex
Montare
SMD
Carcasă
SOIC16
Viteză transmisie date
10Mbps
Tip circuit integrat
interfaţă
Număr receptoare
4
Număr emiţătoare
0
Subtip circuit integrat
receptor de linie
Caracteristici circuite integrate
differential

Coduri specifice

cod EAN13
5944025672703
Cod MPN
AM26LS32AIDR
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie: