• Banner

• ANPC te respecta

• Solutionare online a litigiilor

Interfață Declanșator Linia Half Duplex RS422 DIP16 | Electronic-mag.ro | Componente Electronice
  • Interfață Declanșator Linia Half Duplex RS422 DIP16 | Electronic-mag.ro | Componente Electronice

Interfață Declanșator Linia Half Duplex RS422 DIP16

AM26LS31CN
IC: interfaţă; declanșator linie; half duplex,RS422; DIP16; tub
13,94 lei
11,52 lei Fara TVA
Cantitate

Politica de securitate

Politica de livrare

Politica de returnare

Termeni si conditii

Informatii GDPR

Descriere
IC: interfaţă declanșator linie half duplex, RS422 DIP16 tub de la TEXAS INSTRUMENTS este o soluție avansată și fiabilă pentru nevoile dvs. de electronică. Proiectat cu atenție pentru a oferi performanțe superioare, acest circuit integrat este fabricat de TEXAS INSTRUMENTS, unul dintre cei mai reputați producători din industrie. Ambalat într-un tub convenabil, acest dispozitiv poate funcționa la o temperatură cuprinsă între 0 și 70°C, fiind potrivit pentru o varietate de aplicații.

Cu montajul THT și o carcasă DIP16, acest IC este ușor de integrat în diferite proiecte electronice. Tensiunea de alimentare cuprinsă între 4,75 și 5,25V DC asigură o funcționare stabilă și eficientă. Interfața RS422 și modul half duplex oferă o comunicare rapidă și fiabilă între dispozitive, facilitând transferul de date.

Acest circuit integrat oferă 4 canale pentru a satisface diverse cerințe de conectivitate. Cu un design specializat în interfața și declanșatorul liniei, acest IC este ideal pentru aplicații care necesită o comunicare diferențială. Indiferent de proiectul dvs., acest IC de la TEXAS INSTRUMENTS este alegerea perfectă pentru performanțe de înaltă calitate și fiabilitate.
Detalii
AM26LS31CN

Fisa tehnica

Producător
TEXAS INSTRUMENTS
Temperatura de lucru
0...70°C
Subtip ambalaj
tub
Tensiune alimentare
4,75...5,25V DC
Interfaţă
RS422
half duplex
Montare
THT
Carcasă
DIP16
Număr canale
4
Tip circuit integrat
interfaţă
Subtip circuit integrat
declanșator linie
Caracteristici circuite integrate
differential

Coduri specifice

cod UPC
594175638682
cod EAN13
5949388914590
Cod MPN
AM26LS31CN
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie: